Sterk in
recente tweedehandswagens
met garantie

Ons bedrijf

Car Selection in Zemst, bij Vilvoorde, is gespecialiseerd in de verkoop van recente tweedehandswagens.

Het is een familiale onderneming waar service en vertrouwen een gezicht hebben. De zaakvoerders Geert en Bertrand Haelwaeters zijn al van jongs af aan gepassioneerde autoliefhebbers.

Om u het beste aanbod te kunnen doen, gaat al hun aandacht uit naar het lokaliseren van wagens die u nog jarenlang onbezorgd rijplezier kunnen bieden. Meestal zijn die dan ook afkomstig van de eerste eigenaar, ongevalvrij en steeds met een bewezen onderhoudshistoriek en kilometerstand.

Tevens wordt elke wagen onderworpen aan een grondig nazicht op tal van punten. Samen met een onberispelijke service en een stevige garantie is dit uw zekerheid voor gemoedsrust.

Duizenden klanten uit binnen -en buitenland vonden al hun weg naar Car Selection, waar ze konden kennis maken met een gevarieerd aanbod, van stadsauto tot sportwagen, maar steeds met uiterst concurrentiële prijzen.

 
Car Selection Zemst

Car Selection is al sinds jaar en dag erkend door Traxio (het vroegere Federauto) als expert en erkend verkoper van tweedehandswagens, en door CarPass als Trusted Provider.

Logo Car-Pass