Sterk in
recente tweedehandswagens
met garantie

Onze diensten

Garantie

Tenzij anders vermeld, worden al onze wagens gedekt door 1 jaar garantie, conform de wetgeving. Alle informatie hieromtrent kan u vinden op www.zichtopuwautogarantie.be. In geval van een onverhoopt defect, kan u steeds zeker zijn dat onze korte communicatiekanalen zullen zorgen voor een zo goed mogelijke oplossing voor het probleem.

Financiering

Wij zijn door Febelfin erkend als bemiddelaar in consumentenkrediet. Met onze partner Alpha Credit NV zoeken wij naar de meest gepaste financieringsformule voor uw toekomstige auto.

Overname

Duidelijke en correcte prijsopgave van uw overname ter plaatse maken dat u uzelf niet hoeft te bekommeren over de verkoop van uw wagen.

Export

Voor onze buitenlandse klanten stellen wij graag onze expertise ter beschikking voor de afhandeling van alle exportfaciliteiten, gaande van transitplaten, verzekering, exportdocumenten, EUR1 attest, enz.

Prijs

Wij maken er een erezaak van om u de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden.

Gevarieerd aanbod

Van stadsauto over familiewagen tot sportwagen: we hebben steeds een ruim en gevarieerd aanbod om uit te kiezen.

Traxio kwaliteitslabel

Om de consument te helpen bij het selecteren van een betrouwbare autohandelaar, heeft de beroepsfederatie Traxio (voorheen Federauto) een kwaliteitslabel gecreëerd. Car Selection beantwoordt aan alle vereisten om de titel van Expert in Tweedehandse Voertuigen te dragen.

Car Pass Trusted Provider

Car-Pass werd door de overheid in het leven geroepen om gesjoemel met kilometerstanden te bemoeilijken. Wij werken hier actief aan mee en krijgen dan ook jaar na jaar het label van ‘Trusted Provider’.